Pcservice.nl

Voor PCservice.nl hebben wij een ‘full-service’ opdracht opgeleverd. Wij hebben een op maat gemaakt ontwerp gerealiseerd en de website geïmplementeerd met diverse custom made functies. Daarnaast hebben wij na een aantal bedrijfsbezoeken een branding rapport geschreven voor het 'merk' PCservice voor intern en extern gebruik. Ook hebben wij nieuwe content gecreëerd voor op de website.

pcservice

mastello
 

Mastello.nl

Voor de Magento badmeubel webshop Mastello.nl hebben wij een  compleet vernieuwd en op maat gemaakt webdesign opgeleverd. Frisser, professioneler en visueel aantrekkelijker dan het vorige design. Daarnaast hebben wij diverse maatwerk functies geïmplementeerd in de backend. 

 

Fringed.nl

Voor Fringed.nl hebben wij van scratch een Magento webshop gerealiseerd op basis van een custom made design over de hele linie. Van logo tot visitekaartjes en van webdesign tot flyers. Daarnaast hebben wij ook de fotografie voor diverse productafbeeldingen en alle banners verzorgd. Ook hebben wij content geschreven voor diverse (product)pagina’s en social media campagnes opgezet.

fringed

vrouwenbouwen

VrouwenBouwen.nl

In opdracht van SOS kinderdorpen hebben wij de website vrouwenbouwen.nl gemaakt. De website is gebouwd in WordPress op basis van een custom made design. Daarnaast zijn wij ook trotse sponsor van SOS kinderdorpen waarmee wij de stichting VrouwenBouwen en hun jaarlijkse tourrally steunen.

Saunadrome.nl

Voor de WordPress website van Sauna Drôme Putten hebben wij een API gebouwd voor hun reserveringssysteem op basis van AngularJS. Bezoekers kunnen eenvoudig hun arrangement en behandeling selecteren waarbij voor de receptie alles automatisch wordt ingepland. 

saunadrome

giftsware

Giftsware.nl

Voor Giftsware.nl hebben wij een Magento webshop gerealiseerd op basis van een custom made design. Logo, webdesign en briefpapier. Daarnaast hebben wij de database van de destijds erg verouderde webshop compleet gemigreerd naar Magento en geïmplementeerd met diverse maatwerk functies.

ONZE KLANTEN

Voordat wij onze webdesign activiteiten in huis uitvoerde besteedde wij al onze projecten whitelabel uit bij Made by US. De relatie kenmerkte zich door fijn, snel en informeel contact en het naar zeer tevredenheid opleveren van diverse uiteenlopende projecten. Zowel design klussen als technische werkzaamheden werden altijd netjes opgeleverd. Een relatie zonder zorgen en één en al positiviteit. Een top bedrijf dus!

Daan Smit

www.brandfirm.nl

Vorig jaar ben ik behoorlijk in de steek gelaten door mijn sitebouwer. Via via kwam ik in contact met Made by US en dat was een groot geluk. In een behoorlijk korte tijd hebben zij een nieuwe en moderne shop online gezet. De nieuwe shop wordt door iedereen, klanten en medewerkers zeer goed gewaardeerd waardoor wij weer normaal kunnen werken. Hartelijk dank voor de snelle service en het persoonlijke contact!

Henk Cools

www.giftsware.nl

Made by US voelde onze boodschap goed aan, kon dit goed in een concept voor de website vertalen en was bereid de uitdaging aan te gaan. De samenwerking met Made by US verliep erg goed. Het team van Made by US schakelt snel, is flexibel en meedenkend. De communicatielijnen zijn kort en dit maakte het proces heel prettig, met een duidelijke, informatieve, persoonlijke en mooie website als resultaat.

Gertine Brouwers

www.vrouwenbouwen.nl

NOG MEER CASES...

LIMEL

Stichting LIMEL

limel.nl

aboutshoes

About Shoes

aboutshoes.nl

afbeeldingen

Connect Hearing 

connecthearing.nl

 

Onzichtbaarhoren.nl

Onzichtbaarhoren.nl

onzichtbaarhoren.nl

snoeks

Snoeks BV

snoeks.com

multivans

Volkswagen Multivans

multivans.nl

bureaulamp

Bureaulamp

bureaulamp.nl

htc-hillegom

HTC Hillegom

htc-hillegom.nl

100lisse

100Lisse

100lisse.nl

Arjan van Lierop

A. VAN LIEROP MECHANISATIE

arjanvanlierop.nl

eastcorner

Eastcorner Carcleaning

eastcornercarcleaning.nl

kelvinsnoeks

Kelvin Snoeks Racing

kelvinsnoeks.com

flexteam

Flexteam Security BV

flexteam.nl

CONTACT

Zooo... jij houdt van scrollen!
Dan heb je vast een idee in je hoofd?
Ben je benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn erg benieuwd!

cta-werk