Magazijnshopper.nl (Magento 2)

Voor de interieurwebshop Magazijnshopper.nl hebben wij een custom made Magento 2 webshop gerealiseerd met diverse maatwerk functies waaronder koppelingen met verschillende leveranciers en het boekhoudprogramma.. 

Mastello.nl (Magento)

Voor dé sanitair specialist Mastello.nl hebben wij vanaf scratch een volledig nieuwe Magento webshop gerealiseerd op basis van een custom made design. Daarnaast hebben wij diverse maatwerk functies geïmplementeerd. Dit heeft het afgelopen jaar geleid tot een omzetgroei van 135%! 

Brandfirm.nl (WordPress)

Voor onze partner Brandfirm hebben wij een nieuwe WordPress website gerealiseerd op basis van een custom made design. Brandfirm is een prijswinnend online marketing bureau uit Amsterdam die er dagelijks voor zorgt dat organisaties online beter gevonden worden.

Talentblu.com (WordPress)

Voor de tech talent agency Talentblu.com hebben wij een compleet nieuwe website gelanceerd op basis van een custom made design. Talentblu levert kennis en expertise op het gebied van Data, Analytics, AI en Blockchain aan diverse organisaties.

Vlaggenunie.nl (Magento 2)

Voor één van Nederlands grootste leveranciers van vlaggen en vlaggenmasten hebben wij een nieuwe Magento 2 webshop gerealiseerd op basis van een custom made design. Daarnaast hebben wij twee maatwerk configuratoren ontwikkeld om eenvoudig producten te kunnen samenstellen. Ook hebben wij diverse koppelingen gerealiseerd en een offerte module geïmplementeerd.

Voordat wij onze webdesign activiteiten in huis uitvoerde besteedde wij al onze projecten whitelabel uit bij Made by US. De relatie kenmerkte zich door fijn, snel en informeel contact en het naar zeer tevredenheid opleveren van diverse uiteenlopende projecten. Zowel design klussen als technische werkzaamheden werden altijd netjes opgeleverd. Een relatie zonder zorgen en één en al positiviteit. Een top bedrijf dus!

Daan Smit

www.brandfirm.nl

Vorig jaar ben ik behoorlijk in de steek gelaten door mijn sitebouwer. Via via kwam ik in contact met Made by US en dat was een groot geluk. In een behoorlijk korte tijd hebben zij een nieuwe en moderne shop online gezet. De nieuwe shop wordt door iedereen, klanten en medewerkers zeer goed gewaardeerd waardoor wij weer normaal kunnen werken. Hartelijk dank voor de snelle service en het persoonlijke contact!

Henk Cools

www.giftsware.nl

Made by US voelde onze boodschap goed aan, kon dit goed in een concept voor de website vertalen en was bereid de uitdaging aan te gaan. De samenwerking met Made by US verliep erg goed. Het team van Made by US schakelt snel, is flexibel en meedenkend. De communicatielijnen zijn kort en dit maakte het proces heel prettig, met een duidelijke, informatieve, persoonlijke en mooie website als resultaat.

Gertine Brouwers

www.vrouwenbouwen.nl

Smartportofoon.nl (WordPress)

Voor Smartportofoon.nl hebben wij een nieuwe website ontwikkeld op basis van een custom made design. Daarnaast hebben wij ook de content voor onze rekening genomen. Smartportofoon.nl biedt met het revolutionaire Smart Portofoon platform dé oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Dit is een fenomenale ontwikkeling in de portofoon markt! 

 

PCservice.nl (WordPress)

Voor PCservice.nl hebben wij een ‘full-service’ opdracht opgeleverd. Wij hebben een op maat gemaakt ontwerp gerealiseerd en de website geïmplementeerd met diverse custom made functies. Daarnaast hebben wij na een aantal bedrijfsbezoeken een branding rapport geschreven voor het 'merk' PCservice voor intern en extern gebruik. Ook hebben wij nieuwe content gecreëerd voor op de website.

Jasjehandtasje.nl (WooCommerce)

Voor dé upcoming modemusthave webshop Jasjehandtasje.nl hebben wij vanaf scratch een webshop gerealiseerd op basis van een custom made design. Ook verzorgen wij content, design en promotiemateriaal voor diverse online en offline marketingcampagnes.

Rent.infotheek.com (WordPress)

Voor de Infotheek Group, één van de grootste IT leveranciers van Europa, hebben wij een vernieuwd rent portal gelanceerd op basis van een custom made design. Via dit portaal wordt IT apparatuur verhuurd aan allerlei organisaties tegen scherpe tarieven.

Cheesius.nl (WordPress)

Voor een gloednieuw concept van de dochteronderneming van Friesland Campina, Zijerveld food hebben wij voor hun nieuwe tool Cheesius een one page website gebouwd op basis van een custom made design. De website dient als informatief uithangbord voor de tool die binnenkort in heel Nederland in de retail geïntroduceerd zal worden.

Payingit.nl (WordPress)

Voor de prijswinnende financiële dienstverlener Payingit.nl hebben wij een redesign gerealiseerd en geïmplementeerd voor de bestaande WordPress website. Payingit.nl voorziet dagelijks honderden bedrijven van diverse financiële diensten zoals personeelsplanning en salarisadministratie.

Giftsware.nl (Magento)

Voor Giftsware.nl hebben wij een Magento webshop gerealiseerd op basis van een custom made design. Logo, webdesign en briefpapier. Daarnaast hebben wij de database van de destijds erg verouderde webshop compleet gemigreerd naar Magento en geïmplementeerd met diverse maatwerk functies.

Onzichtbaarhoren.nl (WordPress)

Voor één van Nederlands oudste en bekendste ondernemingen in de hoortoestellenbranche, Schoonenberg HoorSupport hebben wij vanaf scratch een compleet nieuwe website gerealiseerd op basis van een custom made design en hebben wij kwalitatieve content gecreëerd.

Infotheekgroup.com

Infotheek Group is één van de grootste IT leveranciers in Europa met merken als Centralpoint.nl, Xeptor en IT4Kids in het portfolio. Voor de overkoepelende organisatie met als doel het presenteren van haar dochterondernemingen hebben wij een compleet nieuwe website gerealiseerd op basis van een custom made design.

Emoticom.nl (WordPress)

Voor Corien Verplanke hebben wij een nieuwe website gelanceerd op basis van een custom made design. Corien is één van de drie internationaal gecertificeerde synergologen in Nederland en heeft met een vrolijke nieuwe website een prachtig uithangbord voor haar praktijk.

Footy.eu (WordPress)

Met een gedeelde passie voor voetbal hebben wij voor Footy.eu een compleet nieuwe website gerealiseerd op basis van een custom made design en een koppeling met maatwerksoftware. Sinds lancering van de website is Footy.eu gegroeid naar 5 locaties in Nederland.

Petsbookers.nl (Maatwerk CMS)

Voor een gloednieuw concept en als eerste in Nederland hebben wij het platform Petsbookers.nl gelanceerd. Custom made design geïmplementeerd op een maatwerk systeem. Petsbookers.nl is een nieuw platform waarbij huisdier eigenaren eenvoudig online een afspraak kunnen maken voor een trimsalon, dierenpension, uitlaatservice etc. etc.

Vrouwenbouwen.nl (WordPress)

In opdracht van SOS kinderdorpen hebben wij de website vrouwenbouwen.nl gemaakt. De website is gebouwd in WordPress op basis van een custom made design. Daarnaast zijn wij ook trotse sponsor van SOS kinderdorpen waarmee wij de stichting VrouwenBouwen en hun jaarlijkse tourrally steunen.

CONTACT

Zooo... jij houdt van scrollen!
Dan heb je vast een idee in je hoofd?
Ben je benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn erg benieuwd!

cta-werk