design

Design

Wij ontwerpen resultaatgerichte websites en webshops op basis van een doordacht ontwerp. Geen templates, alleen maar custom design. Speciaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen en onze ervaring. 

 

professor

Development

Wij bouwen voornamelijk Magento webshops en WordPress sites. Maar ook andere (maatwerk)systemen draaien wij onze hand niet voor om. Netjes en gestructureerd opgebouwd en makkelijk in onderhoud. 

Branding

Branding

Wij zorgen voor online effect. Dit betekent meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet. Met 'brand management' zorgen wij voor een goede online positionering waarmee consumenten zich kunnen identificeren. 

 

ONZE KLANTEN

Onze samenwerking was vanaf de start uitstekend en stond vooral in het teken van het herconstructueren van onze geflopte eerdere pogingen bij andere bureaus. Het proces vorderde in rap tempo in een sfeer van positivisme en met constructieve bijdragen van Made by US. Precies de benadering die wij niet alleen willen uitstralen maar ook daadwerkelijk zo beleven naar onze klanten. Goed gedaan jongens!

Frank Oosthoek

www.eastcornercarcleaning.nl

Wij hebben Made by US gevraagd om het design van onze website te verzorgen. Gedurende het project hebben we veel contact gehad en hebben zij veel geduld getoond. Ze zijn zeer professioneel te werk gegaan en dat heeft geresulteerd in een prachtige website. De nieuwe website wordt door zowel medewerkers als klanten zeer goed ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service en het persoonlijke contact!

Jelle van der Valk

www.100lisse.nl

Wij zijn erg trots op onze website en ook de reacties van onze bezoekers zijn louter positief. Vooral de prettige communicatie en snelle reacties op vragen en verzoeken hebben er mede aan bijgedragen dat wij na het lanceren van onze website een verdere samenwerking met Made by US zijn overeengekomen. Een prettige, flexibele en ondernemende organisatie die wij van harte aanbevelen.

Jeroen van der Kooi

www.flexteam.nl

WERKWIJZE

werkwijze

BRAINSTORMEN

Vragen stellen is wat wij graag doen. Dit staat dan ook centraal tijdens deze brainstormsessie. Wij willen alles van je weten, dus vertel ons zo veel mogelijk over je idee, de wensen en de deadline. Wij zullen onze werkwijze, tarieven en beschikbaarheid toelichten. Tijdens dit kennismakingsgesprek verzamelen wij zoveel mogelijk informatie om erachter te komen wat je precies wilt en wat wij voor jouw kunnen betekenen. Wij zullen mee brainstormen om het beste uit jouw ideeën te halen. Dit vrijblijvende consult kan plaatsvinden bij ons, bij jouw op locatie, via de telefoon of via Skype, waar jij je het prettigst bij voelt!

brainstormen

advies

ADVIES

Na onze gezamenlijke brainstormsessie sluiten wij ons op in onze ‘denktank’. Wij laten onze creatieve geest vervolgens de vrije loop, maar met jouw wensen in ons achterhoofd. Wij bestuderen jouw wensen en de overige besproken informatie om dit vervolgens om te zetten tot een concreet adviesplan inclusief offerte. Dit vrijblijvende voorstel kan, indien van toepassing, zijn voorzien van mock-ups of designschetsen. Het is de solide basis waarbij jij van te voren weet waar je aan toe bent en waarmee wij jouw idee en/of wensen kunnen realiseren. Ook is dit het startsignaal van een langdurige en succesvolle samenwerking, wat altijd onze insteek zal zijn.

ONTWIKKELING

Nadat het adviesplan en de offerte zijn goedgekeurd gaan wij beginnen met de ontwikkeling. Afhankelijk van opdracht gaat hierbij het ontwerp- en/of bouwproces van start. Tijdens de ontwikkeling zal er veel gecommuniceerd worden.  Snel, effectief en lekker informeel. Hierdoor zit je altijd op de eerste rij en kunnen wij elkaar bijsturen waar nodig. Feedback ontvangen en verwerken, sparren, testen en doorontwikkelen zijn namelijk belangrijke fases tijdens de ontwikkeling. Deze transparante manier van werken zal uiteindelijk leiden tot de realisatie van het krachtige eindproduct. Met twee tevreden partijen tot gevolg. 

ontwikkeling

lancering

LANCERING

Afhankelijk van je wensen en indien van toepassing zetten wij een lanceringsstrategie voor je op, om zo de maximale (media)aandacht te trekken voor de live gang. Betrek bijvoorbeeld je volgers op je social media nauw bij de lancering en doe een aantal leuke acties omtrent de lancering waardoor je interactie creëert met je klanten. Nadat alles gereed is, de ontwikkelingsfase succesvol is afgerond en alles tot in de puntjes is getest en uiteindelijk door jouw is goedgekeurd, is het moment daar. Nodig collega’s, zakenrelaties en partners uit om het glas te heffen en op de magische knop te drukken! Let’s launch!

SERVICE

De website lanceren is natuurlijk een bekroning, maar dan begint het hele groeiproces eigenlijk pas. In principe is een website of webshop nooit 'af' en dienen de behoeftes van de bezoekers en dus potentiële klanten te worden blijven bediend. Wij helpen je graag om alles tot in de puntjes te blijven doorontwikkelen en optimaliseren. Met onze marketingspecialismen zullen wij toewerken naar het voor jouw beste online resultaat. Wij bieden je optimale support, om ervoor te zorgen dat alles up to date blijft. Wij monitoren en onderhouden je website of webshop waar nodig en denken intensief mee met het opstellen en uitvoeren van een onlinemarketingstrategie. 

service

CONTACT

Laten we starten met brainstormen!
Koffie of thee? Appeltaart of cake? Website of webshop?

Wij komen graag bij je langs om in jou eigen omgeving op het
gemak al je wensen door te nemen.

cta-contact