ruben

Ruben

Projectmanagement

Zal je hem hebben, ondernemer en manusje van alles. Ruben is sterk met content, maar toch voornamelijk eerste aanspreekpunt voor klanten en projectmanager van projecten. Belletje hier, mailtje daar. Hij kan af en toe wel zijn eigen call center beginnen. Op locatie of in de cloud, maar altijd rechtstreeks in contact met klanten met als gevolg een duidelijke en prettige samenwerking. 

bart

Bart

Development

Bart is de Ninja van de digitale wereld. Hij eet Brinta met PHP als ontbijt, een broodje gezond met HTML in de middag, boerenkool met CSS in de avond, als toetje kwark met Javascript en onder de douche wast hij zich met Jquery. En 's nachts? Tja, dan droomt hij over Magento en WordPress. Als zijn wekker gaat worden onder het motto van ‘alles kan’ dan ook de mooiste websites en webshops gerealiseerd!

dieuwertje

Dieuwertje

Design

Onze creatieve duizendpoot. Dieuwertje is kritisch en pixel perfect. Met een ‘niet snel tevreden’ mentaliteit is ze verantwoordelijk voor erg mooie designs. Daarnaast verzorgt Dieuwertje ook fotografie en promotiefilmpjes voor onze klanten. Alles voor een perfect visueel eindresultaat. Al die creativiteit zorgt ervoor dat ze af en toe even op haar kop moet staan. Ja yoga inderdaad. 

danny

Danny

Accountmanagement

Bijgenaamd 'The Dan’, maar beter bekend als ‘Door kicker’. Deuren intrappen (the good way) bij potentiële klanten en een basis leggen voor een langdurige en plezierige samenwerking, dat is wat Danny doet. Bakkie pleur hier, netwerkfuifje daar en af en toe een ondernemersborrel. Danny laat graag zijn gezicht zien en legt de eerste contacten die daarna worden omgevormd tot succesvolle projecten. 

Missie

Made by US ontwikkelt professionele websites en webshops op basis van custom design die daadwerkelijk converteren. Daarnaast biedt Made by US met specialistische kennis op marketinggebied een totaaloplossing voor bedrijven en organisaties die hun 'brand' constant willen laten doorgroeien om zo het optimale uit hun marketingactiviteiten te halen.

Visie

Het internet en technologische ontwikkelingen zullen de komende jaren gigantisch blijven doorgroeien. Made by US wil een toonaangevende rol vervullen in deze onverzadigbare markt. Dit willen wij realiseren door lang en intensief samen te werken met klanten en partners en constant te blijven innoveren om een groei over de hele linie te bewerkstelligen.

Onze Kernwaarden

flexibel

Flexibiliteit

Spoedje op vrijdagmiddag? "Maandag ben je de eerste", is niet wat je bij ons zult horen. Wij staan altijd voor je klaar, en je kunt ons altijd bereiken, dan maar geen vrijdagmiddag-borrel! Wij verzorgen je graag de best mogelijke service, ook in het weekend en in de avonduren. Bij deze beloofd. 

nonses

No nonsense aanpak

Wij zetten standaard in op een no nonsense aanpak. Geen flauwekul en loze beloftes maar eerlijk en oprecht advies. Recht door zee, recht voor z'n raap. Wij maken graag heldere afspraken en stellen concrete doelen zodat jij en wij weten waar we aan toe zijn, met serieus goed resultaat als gevolg.

loyaal

Loyaal en betrokken

Wij bouwen graag een langdurige relatie op waarbij eerlijkheid en vertrouwen essentieel zijn. Wij zijn attent en oprecht betrokken bij jouw zaken en zijn zo trouw als een stelletje militair getrainde honden. Een taart om een lancering te vieren is daarom een gegeven ... uiteraard Made by US ;-)!

bereikbaar

Bereikbaarheid tot de max

Jouw webshop of website kent geen sluitingstijd,  en wij dus ook niet! Wij zijn altijd bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. Na ons eerste contact ontvang je altijd persoonlijke telefoonnummers, zodat je er niet alleen voor staat. Dus pak die telefoon en bel, want sluitingstijd bestaat niet!

passie

Passie

Ongeacht de opdracht werken wij vol passie voor onze klanten om de mooiste websites en webshops te realiseren. Scherp, nauwkeurig en oog voor detail met als uiteindelijk einddoel succesvolle projecten en waardering van onze klanten. Een win-win situatie en allemaal met passie en ... Made by US!

synergie

Synergie

Succesvolle websites komen tot stand door synergie. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw! En wij kunnen heel veel, maar gelukkig niet alles. Wij werken daarom ook samen met professionele partners met de beste marketingtools en expertise om samen tot een succesvol eindproduct te komen. 

 

 

CONTACT

Nu jij ons kent, willen wij jou ook graag leren kennen.
Laten we als eerst het ijs breken. Domme vragen zijn er niet,
dus stel ze vooral door contact op te nemen.

cta-over-us